Ko je Crvenkapa? :)

Ko sam ja? :)

Ja sam jedna radoznala žena koja voli da kuva, ali i da piše i deli svoje recepte sa drugima. Zbog toga već evo skoro čitavu deceniju radim kao moderator na Serbianforum.org, a u međuvremenu sam počela da pišem blog i stekla priličan broj pratilaca. Ali, posle dve godine rada, blog je postao tesan i nepregledan. Zbog toga sam poželela da svoje polje rada malo proširim i unapredim, tako da sve postane još lepše, preglednije i dostupnije svima.

Sakupljanjem recepata bavim se, čini mi se, ceo život. Još kao dete, kad sam tek učila da čitam, volela sam da listam mamine kuvare. Tako je sve i počelo. Isprobala sam mnogo recepata i svaki modifikovala prema svojim afinitetima.
Volim da kuvam i istražujem, a istovremeno se trudim i da moji recepti budu što zdraviji, što jednostavniji i što jeftiniji.

Napominjem da nisam profesionalac, samo veliki ljubitelj kreativnog kuvanja.

A pored kuvanja, tu je i deo sa mojim pričama, koje sam na blogu objavljivala kao sastavni deo tekstova sa receptima, pa je to ponekad delovalo malo zbunjujuće. Pošto znam da ima onih koji su moj blog posećivali više zbog priča nego zbog recepata, ovde će stajati odvojeno, tako da ćete lakše moći da ih pronađete.

Nadam se da će vam se dopasti.

Dobro mi došli! 

Vaša Crvenkapica 🙂

Please follow and like us:

4 thoughts on “Ko sam ja? :)

  1. Hi,

    I just wanted to pop in and say thinks for following and liking my photographs. I’m sorry that I don’t have the language skills to understand your blog because the recipes look lovely, perhaps I’ll have to take my chances with Google Translate and hope that it gets things close enough!

    1. Thank you so much ❤
      If you see something you like and want to try, just tell me, and I’ll do my best to translate it to you. Once more, thank you ❤

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *